Οι αποφάσεις της ΚΟΕ

Πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κατά την οποία πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις.

Εντάσσονται στην ΚΟΕ τα σωματεία Ναυτικός Όμιλος Ποσειδών Σαλαμίνος, ΑΣ Άτλας Ιωαννίνων και ΑΟ Νηρέας Καλαμάτας.

Έφορος Εθνικών ομάδων κολύμβησης παρέμεινε ο Γιώργος Κατσαρός με συνεργάτη τον Δημήτρη Σαρακατσάνη ο οποίος επίσης συνεχίζει στο ίδιο πόσο όπως και ο Δημήτρης Γιαουμάτος στην Εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών, τον Δημήτρη Γρυπάρη στους νέους και τις Βάσω Γαρελίδου και Άννα Μαρκοπούλου στις γυναίκες. Στις καταδυσεις είναι ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, στη συγχρονισμένη η Μαρία Παρασκευοπούλου, στη μαραθώνια κολύμβηση ο Γιώργος Παπαδόπουλος και στην τεχνική ο Ηλίας Ξιάρχος.

Στις επιτροπές ανάπτυξης θα είναι, στην υδατοσφαίριση (ΕΠΑΥ) ο Λεωνίδας Μπατάκης, στη συγχρονισμένη ο Δημήτρης Φαραντούρης και στην τεχνική κολύμβηση ο Δημήτρης Πατατανές.

Εγκρίθηκε σειρά από καμπ προετοιμασίας στην Αθήνα, για τη συγχρονισμένη κολύμβηση: Εθνικής ομάδας γυναικών (17 αθλήτριες), μία εβδομάδα τον Νοέμβριο και άλλη μία τον Δεκέμβριο και Εθνικής ομάδας νεανίδων (22 αθλήτριες), το ίδιο διάστημα.

Εγκρίθηκε η συμμετοχή στο σεμινάριο συγχρονισμένης κολύμβησης της LEN (Παρίσι, 4-6 Νοεμβρίου), των Κουγιά και Μαρούγκα.

Εγκρίθηκε η δήλωση σε FINA και LEN, των κριτών συγχρονισμένης κολύμβησης: Θηβαίου (Α’ Κατηγορία), Κουγιά, Κωνσταντινίδου (Β’ Κατηγορία), Μαρούγκα, Σαβράμη, Γιάννου, Παντολέων (Γ’ Κατηγορία)

Εγκρίθηκε η διεξαγωγή (29-30 Απριλίου 2017), του μίτινγκ «2nd Greek Nireas Synchro Cup», που διοργανώνει ο Νηρέας Χαλανδρίου.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF