Για πρώτη φορά όλα τα ευρωπαϊκά σε μία χώρα

Την ώρα που οι σταρ της ουγγρικής κολύμβησης, κάνουν επίθεση ο ένας μετά τον άλλο στην ομοσπονδία της, η LEN ανακοίνωνε πως η Ουγγαρία αναλαμβάνει όλες τις διοργανώσεις του υγρού στίβού για το 2020.

Το σχέδιο των Ούγγρων αφορά περισσότερο τους Ολυμπιακούς Αγώνες και λιγότερο τις ίδιες τις διοργανώσεις που αναλαμβάνουν. Με τη θέρμη που δείχνουν να προσφέρονται για κάθε διαθέσιμη διοργάνωση, οι Ούγγροι θέλουν να πείσουν τους «αθάνατους» για τους Αγώνες του 2024. Από τις υποψήφιες πόλεις, η Βουδαπέστη είναι το απόλυτο αουτσάιντερ όμως προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση φέρνοντας το… λόμπινγκ εντός έδρας, με την ανάληψη μεγάλων διοργανώσεων.
Σήμερα, ο πρόεδρος της LEN, Πάολο Μπαρέλι ανακοίνωσε ότι όλα τα ευρωπαϊκά του υγρού στίβου το 2020 για πρώτη φορά θα γίνουν στην ίδια χώρα!
Θα ξεκινήσει 12-26 Ιανουαρίου με την υδατοσφαίριση, 4-17 Μαΐου θα συνεχίσει με την κολύμβηση, τη συγχρονισμένη και τις καταδύσεις, 16-21 Iουνίου θα διεξαχθεί το open water και στις 19-20 Αυγούστου θα δεξαχθεί για πρώτη φορά ευρωπαϊκό καταδύσεων από πολύ υψηλό βατήρα.
Αυτό θα είναι το τέταρτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ουγγαρία από το 2005.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF