Στο ΣΕΦ από το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από νωρίς το πρωί βρέθηκε οικογενειακώς ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να παρακολουθήσει τα πρωινά αγωνίσματα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου.

Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς προϊσταμένους του αθλητισμού, που συνήθως εμφανίζονται για το θεαθήναι όταν υπάρχουν τελικοί και τηλεοπτικές μεταδόσεις, ο ίδιος προτίμησε να βρεθεί στο ΣΕΦ από τα πρωινά αγωνίσματα.
Μάλιστα, βρέθηκε εκεί χωρίς να έχει ειδοποιήσει για την πρωινή του αυτή εμφάνιση κάποιον από τους παράγοντες της ομοσπονδίας, οι οποίοι έσπευσαν μόλις τον αναγνώρισαν να τον υποδεχθούν.
Ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι ένθερμος φίλος του κλασικού αθλητισμού και έχει στρέψει μάλιστα τα παιδιά του προς αυτήν την κατεύθυνση, πολύ πριν αναλάβει το υφυπουργείο Αθλητισμού.
Με casual εμφάνιση κάθισε στις κερκίδες του ΣΕΦ ανάμεσα στους θεατές, μαζί με την σύζυγο και τα δύο τους παιδιά και παρακολούθησαν μέρος του πρωινού προγράμματος, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα δημοσιογράφων και φωτογράφων που στην συντριπτική πλειοψηφία τους απουσίασαν από τα πρωινά προκριματικά.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF