Ο Μίλαν των ρεκόρ και τελικών

Δίχως να έχει στόχο τον κλειστό, ο Μίλαν Τραΐκοβιτς συμμετείχε στο 34ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι και κατάφερε να κάνει παγκύπριο ρεκόρ και να τρέξει στον τελικό των 60μ. εμποδίων. Αν ήταν αγώνας στόχος, τί θα έκανε;

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou
φωτογραφίες Κώστας Αμοιρίδης
[email protected] follow me @amiridiskostas
[email protected]
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

O αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη έκανε μεγάλο παγκύπριο ρεκόρ στον προκριματικό, τρέχοντας σε 7.56 (12η επίδοση φέτος στον κόσμο) κερδίζοντας Ορτέγκα και Νταριέν.
Στον τελικό τα πράγματα δεν του πήγαν όπως θα ήθελε και με 7.60 κατέλαβε την έκτη θέση. Ότι ακριβώς έκανε στο ευρωπαϊκό του ανοιχτού στο Άμστερνταμ και κυρίως στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όπου η έκτη θέση ήταν πραγματικά με τεράστια επιτυχία.
Ο τελικός των 60μ. εμποδίων των ανδρών έγινε την Παρασκευή και μέχρι τη Δευτέρα που αναχώρησε από το Βελιγράδι για την Κύπρο, δεν τον χωρούσε ο τόπος. Έστω και χωρίς προετοιμασία επικεντρωμένη στον κλειστό, ο Μίλαν ήθελε το μετάλλιο στον τελικό και μάλιστα στο Βελιγράδι όπου λόγω καταγωγής έχει ιδιαίτερους δεσμούς.
Τώρα σειρά έχει ο ανοιχτός και ο μεγάλος στόχος του Λονδίνου. Με συμμετοχή σε τρεις συνεχόμενους τελικούς μεγάλων διοργανώσεων, η παρουσία στον τελικό και του παγκοσμίου αποτελεί εξαρχής στόχο. Το 13.31 που έκανε στο Ρίο, δεν έχει πολύ μέλλον… Αν μάλιστα ο καιρός στο Λονδίνο θα είναι και βροχερός τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF