Ο Εμμανουήλ κλείνει το μάτι στο μέλλον

Αν και μόλις 17 ετών (και κάτι μηνών) στο Βελιγράδι ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκε για πρώτη φορά σαν άνδρας σε μεγάλη διοργάνωση και ήταν ο μικρότερος από όλους σε όλα τα αγωνίσματα. Γέμισε εμπειρίες και ετοιμάζεται πλέον για το ευρωπαϊκό στο Γκροσέτο και συνεχίζει την υπερατλαντική του κόντρα με τον Μόντο Ντουπλαντίς.

φωτογραφίες Κώστας Αμοιρίδης
[email protected] follow me @amiridiskostas
[email protected]
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Το επί κοντώ είναι ίσως το μοναδικό αγώνισμα όπου υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο αθλητές που ξεκίνησαν μαζί από παίδες και συνεχίζουν ως έφηβοι, καταρρίπτοντας συνεχώς ο ένας το παγκόσμιο ρεκόρ του άλλου. Ο Έλληνας Καραλής στην Ευρώπη και ο Σουηδός Ντουπλαντίς στις ΗΠΑ σπρώχνουν ο ένας τον άλλον όλο και ψηλότερα, μέχρι να αναμετρηθούν το καλοκαίρι στο ευρωπαϊκό των εφήβων που θα γίνει στο Γκροσέτο της Ιταλίας.
Στο Βελιγράδι ο Καραλής τελείωσε νωρίς τις προσπάθειες του, έμεινε όμως στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος (αν και μπορούσε να φύγει) μελετώντας όλους τους μεγάλους επικοντιστές. Χειροκρότησε τις προσπάθειες του Κώστα Φιλιππίδη ο οποίος ήταν αυτός που του έκανε δώρο τα πρώτα του σπάικς και ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα του ελπίζοντας πως και αυτός κάποια στιγμή θα φτάσει στην κορυφή του κόσμου. «Για μένα ήταν μια τεράστια εμπειρία το ευρωπαϊκό του κλειστού και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα» δήλωνε διαρκώς με το μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο του να προδίδει τη χαρά που ένιωθε στο Βελιγράδι. Το μέλλον του ανήκει…

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF