Η Ράντκλιφ χρίζει τη Μούιρ μεγάλο φαβορί του παγκοσμίου

Η Πόλα Ράντκλιφ είναι η κορυφαία δρομέας αποστάσεων που έχει αναδείξει η Βρετανία. Η ίδια υποστηρίζει ότι η Λόρα Μούιρ είναι καλύτερη και στο παγκόσμιο του Λονδίνου θα είναι το μεγάλο φαβορί στα 1.500μ. και 5.000μ.

Η Ράντκλιφ έμεινε εντυπωσιασμένη (όχι μόνο αυτή) με την απόδοση της Μούιρ στο Βελιγράδι και φρόντισε να προειδοποιήσει τις αντίπαλες της. «Είναι πολύ καλύτερη από ότι ήμουν εγώ και οι αντίπαλες της θα πρέπει να τη φοβούνται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έχει πάρει όλα τα ρεκόρ της Κέλι Χολμς. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη σαν αυτή. Έχει το πλήρες πακέτο. Το μυαλό, την επιμονή και το θάρρος. Θυμάμαι το 2014 στο Σόποτ είχε ξεσπάσει στα κλάματα και υπήρχαν απορίες αν θα μπορέσει να το ξεπεράσει (απέτυχε να προκριθεί στον τελικό των 800μ.). Όπως φαίνεται όχι μόνο το ξεπέρασε αλλά πλέον προκαλεί το φόβο στις αντίπαλες της. Είναι μεγάλο φαβορί στο παγκόσμιο» τόνισε η Ράντκλιφ και μαζί της συμφωνούν αρκετοί.
Η Μούιρ έκλεισε το 2016 με την κορυφαία επίδοση στα 1.500μ. (3:55.22) και ετοιμάζεται να μπει δυναμικά και στα 5.000μ. Εκεί όπου έχει ατομικό ρεκόρ 15:53.68 από το 2013 και φέτος που ξαναμπήκε στην απόσταση έκανε 14:49.12 στον κλειστό!
Στα 1.500μ. την περιμένει η Γκενζέμπε Ντιμπάμπα και στα 5.000μ. η Αλμάζ Αγιάνα (κυρίως) με τους Βρετανούς να κάνουν σαν τρελοί αγοράζοντας ότι εισιτήριο υπάρχει τις μέρες που αγωνίζεται η Μούιρ…

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF