Δεν κράτησαν ούτε τα αποτελέσματα…

Ο αγώνας που διαφημίζονταν ως κρίτήριο για το βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην, κατέληξε να ολοκληρωθεί με τους υπεύθυνους να τηλεφωνούν στους προπονητές για να μαζέψουν τους χρόνους των αθλητών!

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

Πριν από λιγη ώρα ολοκληρώθηκε το Race Walk Festival (φεστιβάλ βάδην) στην Πάτρα με τους συμμετέχοντες να θέλουν να ξεχάσουν ότι συμμετείχαν σε αυτό, το συντομότερο δυνατό. Ένας αγώνας που διαφημίστηκε στα τοπικά ΜΜΕ της Πάτρας αλλά και τα social media ως κριτήριο για τη σύσταση της ομάδας που θα αγωνιστεί στο βαλκανικό πρωτάθλημα και ουδέποτε ήταν τέτοιος αφού ο ΣΕΓΑΣ είναι αυτός που αποφασίζει και δεν τον είχε εντάξει στην κατηγορία αυτή κατέληξε σε… φιάσκο.
Οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών (σύμφωνα με τη χρονομέτρηση των προπονητών τους) ήταν μέτριες σε σημείο που οι περισσότεροι να αναρωτιούνται αν η διαδρομή ήταν μετρημένη σωστά. Ωστόσο οι διοργανωτές είχαν φέρει από την Αθήνα, τον άνθρωπο (Γιώργος Δούσης) που έχει την πιστοποίηση της IAAF και θεωρείται απίθανο να έχει κάνει λάθος. Άλλωστε και στον ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης όπου η διαδρομή αποδείχθηκε λειψή, η ευθύνη δεν ήταν δική του.
Το χειρότερο όμως που συνέβει σήμερα ήταν το γεγονός ότι δεν κρατήθηκαν οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών σε έναν αγώνα που κατά τα άλλα ήταν… κριτήριο. Οι υπεύθυνοι για να καλύψουν τα… ακάλυπτα άρχισαν να καλούν στα τηλέφωνα του προπονητές που ήδη είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής για να προσπαθήσουν να συλλέξουν τις επιδόσεις. Φυσικά ο κάθε προπονητής μπορεί να δώσει ότι επίδοση θέλει και να μην μπορεί να τον ελέγξει κάποιος αφού πολύ απλά δεν καταγράφηκαν επίσημες επιδόσεις.
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα δοθούν τα αποτελέσματα από τους διοργανωτές και τί επιδόσεις θα είναι αυτές. Το ρεπορτάζ του Sportsfeed έχει όλες τις επιδόσεις των νικητών πρωτού αρχίσουν την αναζήτηση οι διοργανωτές. Θα αναμένουμε την ανακοίνωση…

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF