Η επιστροφή της Αρτυματά

H Ελένη Αρτυματά δεν είναι τυχαία αθλήτρια. Με συμμετοχές σε τελικούς παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα 200μ. έχει γράψει ιστορία για τον κυπριακό στίβο. Σε ηλικία 31 ετώ ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στην παγκόσμια σκηνή, οκτώ χρόνια μετά την εκπληκτική της εμφάνιση στο Βερολίνο.

φωτογραφίες Κώστας Αμοιρίδης
[email protected] follow me @amiridiskostas
[email protected]
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο Βελιγράδι, η αθλήτρια του Αντώνη Γιαννουλάκη δοκίμασε στο 400αρι. Το αγώνισμα που για πολλούς είναι το πιο σκληρό από όλα (πλην των συνθέτων). Άλλωστε ο κάτοχος της κορυφαίας επίδοσης όλων των εποχών (Βαν Νίκερκ) έχει πει ότι το μισεί το αγώνισμα, ενώ ο Μπολτ σε θέλει ούτε να ακούει γι’ αυτό. Η Αρτυματά έχει ξεκινήσει προπονήσεις στα 400μ. και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη.
Μετά από όλα όσα έχει περάσει με τους τραυματισμούς, είναι ευτύχημα για τον ελληνοκυπριακό στίβου που ειναι πλέον υγιής και συμμετέχει και πάλι σε μεγάλες διοργανώσεις. Μπορεί το 22.61 που έκανε το 2010 να φαντάζει μακρινό, όμως ποτέ μη λες ποτέ…

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF