«Και τώρα το πρωτάθλημα…»

Αμέσως μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν έθεσε τον επόμενο στόχο στην ομάδα, ενώ ο Κώστας Αρσενιάδης διακατέχοντας από αισθήματα… χαρμολύπης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα διατηρήσαμε τη συγκέντρωση και την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη. Τόνισα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι ότι είναι δύσκολο να παίξεις έναν αγώνα τον οποίο όλοι θεωρούν ότι τον έχεις κερδίσει πριν καν αρχίσει. Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο για εμάς αλλά δεν ήξερα πόσο» ενώ πρόσθεσε: «Η Κηφισιά είναι μια καλή ομάδα, με καλούς και έμπειρους παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια και είδαν όλοι σήμερα για το τι είναι ικανοί να κάνουν όταν παίζουν καλά. Εμείς κερδίσαμε τον τίτλο και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια. Επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο γιατί ξεκινάμε από το μηδέν. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να νικάμε».
Από την άλλη, ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Παιξαμε καλά. Μας άξιζε να πάμε στο τάι μπρέικ. Κάναμε αυτό που είπαμε πριν το παιχνίδι, δηλαδή να παίξουμε με ψυχή. Στο πρώτο σετ μπήκαμε φοβισμένα. Δυστυχώς στη λεπτομέρεια χάσαμε. Δεν ξέρω τι δηλώσεις να κάνω και πως να νιώσω. Να χαρώ ή να στεναχωρηθώ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια στην ομάδα μου».

«Μακάρι να τριτώσει»
Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς έχοντας 23 πόντους (18/30επ, 4 άσους, 1 μπλοκ) αναδείχθηκε MVP και του 31ου κυπέλλου ενώ ήταν αυτός που τελείωσε και τον τελικό με τους δύο άσους. Μετά τη λήξη και τους πανηγυρισμούς ο Τσουπκοβιτς δήλωσε: «Είναι δύσκολο να πεις κάτι ιδιαίτερο για αυτό το βραβείο. Σήμερα ήμουν εγώ, την επόμενη φορά κάποιος άλλος συμπαίκτης μου. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τις τελευταίες εβδομάδες γιατί παρά τους μικροτραυματισμούς που είχαμε σαν ομάδα ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσαμε σα δικαιολογία και δεν τα δημοσιοποιήσαμε». Για το αν… σκέφτεται να τριπλασιάσει τους τίτλους του πολυτιμότερου παίκτη, κατακτώντας αυτόν και της τελικής φάσης των πλέι οφ, χαμογέλασε και είπε: «Μακάρι να τριτώσει αλλά ποτέ δεν σκέφτομαι έτσι, πάνω από όλα να κερδίζει η ομάδα».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF