Κάλεσαν την αστυνομία να βγάλει έξω 12χρονους πολίστες…

Ακόμα ένα επεισόδιο προστέθηκε στο σίριαλ της διαμάχης που που βρίσκεται στο επίκεντρο του αθλητισμού της Πάτρας. ΝΟΠ και διοίκηση ΠΕΑΚ συνεχίζουν να… κοντράρονται και αυτή τη φορά την… πλήρωσαν οι 12χρονοι πολίστες του ΝΟΠ, τους οποίους έβγαλε από το «Πεπανός» η αστυνομία!

φωτογραφία pelop.gr

H κόντρα αφορά στη χρήση του κολυμβητηρίου «Πεπανός» στην Πάτρα. Μία κόντρα που δε λέει να πάρει τέλος αφού προστίθονται νέα επεισόδια σχεδόν κάθε εβδομάδα. Το τελευταίο ήταν το περασμένο Σάββατο, αμέσως μετά την αναμέτρηση της Α1 πόλο των ανδρών, ΝΟΠ – Ολυμπιακού, όταν στο κολυμβητήριο βρέθηκε η ομάδα μίνι του ΝΟΠ για να κάνει προπόνηση. Ο Όμιλος δεν ενημέρωσε τη διοίκηση του ΠΕΑΚ, η οποία το πήρε… πατριωτικά και κάλεσε την αστυνομία να παρέμβει προκειμένου να βγάλει εκτός τους 12χρονους… Προηγήθηκε η απαίτηση των εργαζόμενων στο ΠΕΑΚ προς τους γονείς και τα στελέχη του ΝΟΠ να πάρουν τα παιδιά και να αποχωρήσουν. Όταν εισέπραξαν την άρνηση, κάλεσαν την αστυνομία και μόνο κατόπιν τούτου, δόθηκε από παράγοντες του ΝΟΠ η εντολή στον προπονητή Θανάση Κοντάκο να αποχωρήσει η ομάδα από το κολυμβητήριο.
Από τη μια λοιπόν υπάρχει μία διοίκηση που μόνο εύκολη δεν κάνει τη ζωή των αθλητών (είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κολυμβητές κυρίως) και από την άλλη, υπάρχουν σωματεία όπως ο ΝΟΠ που αρνούνται να πειθαρχήσουν στους κανόνες λειτουργίας τραβώντας το σχοινί. Βέβαια δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πάνω από όλα είναι οι αθλητές και όλοι οι υπόλοιποι υπάρχουν για να κάνουν τη ζωή των αθλητών πιο εύκολη και όχι να μην ανοίγουν το κολυμβητήριο στην ώρα που πρέπει το πρωί και το νερό να είναι παγωμένο.
Ο νέος υφυπουργός αθλητισμού που έχει δείξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με την περιφέρεια θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος γιατί είναι άδικο μια διαμάχη παραγόντων να την πληρώνουν οι αθλητές.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF