«Παραιτηθείτε να αναπνεύσει το τζούντο»

Την παραίτηση της προσωρινής διοίκησης προκειμένου να αναπνεύσει ξανά το ελληνικό τζούντο, ζητάει με γραπτή δήλωση, ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών Νίκος Ηλιάδης.

Ο γενικός συντονιστής του 9ου κυπέλλου «Ηλιάδης», ευχαρίστησε τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στο βαθμολογούμενο τουρνουά της EJU, ενώ αναφέρθηκε και στα «ψεύδη της προσωρινής διοίκησης» την οποία απειλεί με νέες μηνύσεις, αυτή τη φορά για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η γραπτή δήλωση του Νίκου Ηλιάδη
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, εκδήλωσαν την επιθυμία και τελικά συμμετείχαν στο 9ο διεθνές τουρνουά κύπελλο Ηλιάδης κι εν συνεχεία και στο προπονητικό καμπ της EJU. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συλλόγους όλων αυτών των αθλητών και να τους ζητήσω συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους στο σύστημα Jumas για την οποία, η οργανωτική επιτροπή του κυπέλλου Ηλιάδης δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη.
Με την ευκαιρία αυτή, καλώ την προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας να παραιτηθεί άμεσα, ώστε οι σύλλογοι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, να μπορέσουν να αναπνεύσουν ξανά. Η προσωρινή διοίκηση τους ασκεί τόσο ασφυκτική πίεση προκειμένου να αποσύρουν την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο του Γιάννη Καφενταράκη και το δικό μου, κάτι άλλωστε που φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές.
Με ρατσιστικούς υπαινιγμούς και ασύστολα ψεύδη, προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη συλλόγων, οι οποίοι στις πρόσφατες εκλογές τους μαύρισαν.
Καλώ, τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης, να βγει να μιλήσει με στοιχεία. Φυσικά δε θα το πράξει ποτέ. Όπως και δεν πρόκειται θεωρώ, ποτέ κανείς να μάθει, το πόρισματων ορκωτών λογιστών που διενήργησαν έλεγχο στην ομοσπονδία.
Είμαι σίγουρος, πως ο ίδιος άνθρωπος, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός, πως επί θητείας Γιάννη Καφενταράκη, το χρέος μειώθηκε από τα 900.000 ευρώ στα 170.000 ευρώ. Χωρίς να λείψει τίποτα από το ελληνικό τζούντο. Για να μη δεχτεί η προσωρινή διοίκηση, μία ακόμη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, την καλώ να αφήσει στην άκρη τα ψεύδη, να παραιτηθεί ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στο τζούντο».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF