Αμφίβολος για το παγκόσμιο ο Ταμπέρι

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι έχει ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο του Λονδίνου τον ερχόμενο Αύγουστο, όπως τόνισε σήμερα ο ίδιος.

Ο Ιταλός άλτης του ύψους που το 2016 κέρδισε το χρυσό στο παγκόσμιο του κλειστού και στη συνέχεια στο ευρωπαϊκό του ανοιχτού, έχασε τους Ολυμπιακούς λόγω τραυματισμού στο ντάιαμοντ λιγκ του Μονακό. Επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το Λονδίνο. «Δεν πρέπει να βιαστώ. Στο Λονδίνο θέλω να πάω μόνο αν μπορώ να διεκδικήσω κάποιο μετάλλιο. Δε θέλω απλά να έχω παρουσία στον τελικό. Θα αποφασίσουμε αργότερα ανάλογα με την πορεία των προπονήσεων. Ίσως τον Μάιο ή τον Ιούνιο» τόνισε ο 24χρονος και συμπλήρωσε «θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός από πριν. Έχω ξεκινήσει προπονήσεις στην τεχνική ενώ δύο φορές την εβδομάδα κάνω άρσεις θανάτου και άλματα. Πρέπει να κάνω πιο εντατικές θεραπείες».
Ο Ταμπέρι αναφέρθηκε και στα συναισθήματα του για την απώλεια των Ολυμπιακών. «Έκλαιγα στο κρεβάτι για μια εβδομάδα και αναρωτιόμουν γιατί να συμβεί αυτό σε μένα. Εύχομαι οι Ολυμπιακοί του Τόκιο να ξεκινούσαν αύριο».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF