«Εξαφανίστηκε» ο Πιτσάρδο!

Ο δις δευτεραθλητής κόσμου στο τριπλούν (2013, 2015), Πέδρο Πάμπλο Πιτσάρδο θα είναι απών από το παγκόσμιο του Λονδίνου. Ο Κουβανός αθλητής εγκατέλειψε την ομάδα της Κούβας που προετοιμάζεται στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας και δεν άφησε ίχνη…

Ο Πιτσάρδο είναι ένας αθλητής που είχε πολλά προβλήματα με την ομοσπονδία της Κούβας. Μάλιστα το 2014 είχε τιμωρηθεί με 6 μήνες αποκλεισμό γιατί δεν ήθελε τον προπονητή που του επέβαλε η ομοσπονδία. Ο ίδιος ήθελε να έχει προπονητή τον πατέρα του, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ.
Πριν από μερικές μέρες, μια ομάδα αθλητών και αθλητριών της Κούβας, έφτασε στη Στουτγκάρδη για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Ο Πιτσάρδο τις δύο πρώτες μέρες δεν ακολούθησε την ομάδα στις προπονήσεις, μέχρι που… εξαφανίστηκε δίχως να αφήσει ίχνη. Κανείς δεν γνωρίζει αν βρίσκεται ακόμα στη Γερμανία ή επέλεξε να πάει σε άλλη χώρα. Ενδεχομένως την Ισπανία όπου αποτέλεσε και το καταφύγιο του Ορλάντο Ορτέγκα, ενός ακόμα Κουβανού αθλητή που είχε προβλήματα με την ομοσπονδία της Κούβας. Εκεί όπου ζει μόνιμα και ο σπουδαίος Χαβιέ Σοτομαγιόρ. Σύμφωνα πάντως με το νόμο της Κούβας, ένας αποστάτης απαγορεύεται να επιστρέψει στη χώρα για οκτώ χρόνια από την ημέρα που επιλέγει να αυτομολήσει.
Έχοντας πηδήξει 18.06μ. το 2015, αποτελεί το μεγάλο αντίπαλο του Κριστιάν Τέιλορ. Όχι όμως και στο Λονδίνο.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF