Οι Ολυμπιονίκες του… Τόκιο στο Σχινιά

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα, είναι αυτό της κωπηλασίας. Ένα άθλημα που προσφέρει διαρκώς επιτυχίες σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο και δυστυχώς δεν έχει την αποδοχή του φίλαθλου κοινού που της αξίζει. Την Πέμπτη ξεκινά το πανελλήνιο πρωτάθλημα και πραγματικά αξίζει κάποιος να το παρακολουθήσει από κοντά.

Στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, θα συγκεντρωθούν 446 αθλητές και αθλήτριες που θα σχηματίσουν 317 πληρώματα για να συμμετάσχουν στην πρώτη φάση του 83ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας στις κατηγορίες των ανδρών-γυναικών, Κ23 και εφήβων-νεανίδων. Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του νέου Ολυμπιακού κύκλου που ξεκίνησε ενόψει του Τόκιο 2020.
Όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής κωπηλασίας θα αγωνιστούν διεκδικώντας για τους ομίλους τους όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και νίκες.
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει 59 προκριματικές σειρές σε όλες τις κατηγορίες. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 08:00 και η τελευταία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15:00. Την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί μικροί και μεγάλοι στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και κάτω των 23 ενώ την Κυριακή η αυλαία της πρώτης φάσης θα πέσει με τους αντίστοιχους τελικούς των κατηγοριών ανδρών-γυναικών και Α-Γ ελαφρών βαρών.
Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή στην κωπηλασία και είναι κρίμα που ακόμα δεν έχει καθιερωθεί στις τηλεοπτικές μεταδόσεις της κρατικής τηλεόρασης. Ένα άθλημα άκρως τηλεοπτικό…

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF