Συναρπαστικό πανελλήνιο (αποτελέσματα 1ης μέρας)

Οι προκριματικοί της πρώτης μέρας του 83ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας ολοκληρώθηκαν με τους 400 και πλέον αθλητές που συμμετείχαν να προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα σε συναρπαστικές κόντρες στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Συνολικά 53 προκριματικές κούρσες πραγματοποιήθηκαν σήμερα και βγήκαν τα πληρώματα που πήραν την πρόκριση για τους 10 αυριανούς ημιτελικούς καθώς και αυτά που θα συμμετάσχουν στους επαναληπτικούς για να διεκδικήσουν μία θέση στα ημιτελικά που θα πραγματοποιηθούν το μεσημέρι.
Οι 59 προκριματικές κούρσες που περιελάμβανε το πρόγραμμα διεξήχθησαν κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και οι αθλητές όλων των κατηγοριών είχαν μια πρώτη ευκαιρία να δείξουν την επιθυμία τους για διάκριση στην κορυφαία εσωτερική διοργάνωση της χρονιάς.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα ξεκινήσει με τους επαναληπτικούς στις 8 το πρωί ενώ στις 12 ακριβώς θα ξεκινήσουν οι δέκα ημιτελικές σειρές.
Αξίζει να αναφερθεί ότι σημαντική βοήθεια στη διοργανωση του 83ου πρωταθλήματος προσφέρουν οι επιλεγμένοι αθλητές κι αθλήτριες της κατηγορίας ανάπτυξης που το πρωί παίζουν το ρόλο του εθελοντή και το απόγευμα παρακολουθούν προπονητικό κοινόβιο υπό την επίβλεψη της υπεύθυνης των προγραμμάτων ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ Δήμητρας Γιαννιού.Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF