Τόμπσον, Σκίπερς και ΗΠΑ

Στα αγωνίσματα των γυναικών του παγκόσμιου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών, τα πράγματα είναι πιο… απλά από ότι στους άνδρες. Υπάρχουν η Τόμπσον, η Σκίπερς και οι ομάδες των ΗΠΑ.

4Χ100μ.
Με την Ελέιν Τόμπσον στη σύνθεση της, η Τζαμάικα είναι πολύ δυνατή και πρώτο φαβορί. Οι ΗΠΑ έχουν Ίγκλις Γκάρντνερ και Τιάνα Μπαρτολέτα και έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες για το χρυσό μετάλλιο. Η Ολλανδία θα βασιστεί στη Σκίπερς που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από πολύ νωρίς, ενώ πάντα υπολογίσιμες είναι οι ομάδες του Τρίνινταν και Τομπάγκο και της Γερμανίας. Η οκτάδα του τελικού θα πάει και στο παγκόσμιο του Λονδίνου.
4Χ200μ.
Ακόμα μία δυνατή κόντρα, Τζαμάικα – ΗΠΑ. Η Τόμπσον είναι και πάλι το επίκεντρο και η Σκίπερς αυτή που πρέπει να κουβαλήσει όλη την Ολλανδία.
4X400μ.
Ο βασικός λόγος που το γήπεδο στο Νασάου θα είναι γεμάτο, είναι η Σονί Μίλερ. Η χρυσή Ολυμπιονίκης των 400μ. θα συμμετάσχει στα 4Χ400μ. και αυτομάτως η ομάδα που θα κατεβάσουν οι Μπαχάμες, χρίζονται φαβορί. Η Κουενάρα Χέις είναι το τοπ όνομα των ΗΠΑ και οι Βρετανίδες δείχνουν ικανές να ανεβούν στο βάθρο ως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.
4Χ800μ.
Η δυνατή ομαδα των ΗΠΑ με Σανέλ Πράις και Λόρα Ρόσλερ, κόντρα στην άπειρη της Κένυας. Παρούσα και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρίνα Αρζαμάσοβα με την ομάδα της Λευκορωσίας. Απλησίαστο το παγκόσμιο ρεκόρ της Σοβιετικής Ένωσης με 7:50.17 (μ.ο. 1:57.5).

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF