Εντυπωσιάζει ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών

Σε υψηλό επίπεδο βρίσκεται η ελληνική κωπηλασία και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συνεχίζει την παράδοση να παράγει αθλητές και αθλήτριες που πρωταγωνιστούν. Αυτό συνέβει και στην πρώτη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας που ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Στο πρωτάθλημα αυτό ο ΝΟ Γιαννιτσών συμμετείχε με επτά συνολικά αθλητές και αθλήτριες που στελέχωσαν 6 πληρώματα και πιο συγκεκριμένα με τους Κωνσταντίνο Λεωνίδη και Βασίλη Τσαλικίδη στο διπλό σκιφ ανδρών ελαφρών βαρών, τον Βασίλη Τσαλικίδη στο σκιφ εφήβων και στο σκιφ ανδρών, τους Πέτρο Τσιαπάνη και Στρατή Παπαδημητρίου στο διπλό σκιφ εφήβων, τις Άννα Μιχάλογλου και Δάφνη Μπαλλή στο διπλό σκιφ νεανίδων και την Αιμιλία Χαντζή στο σκιφ νεανίδων.
Η φετινή συγκομιδή μεταλλίων για τον Όμιλο ήταν δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Το ασημένιο κατέκτησαν οι περσινοί πρωταθλητές Λεωνίδης με τον Τσαλικίδη και πάλι στο διπλό σκιφ ανδρών ελαφρών βαρών, οι οποίοι έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι ένα από τα καλύτερα πληρώματα του ανταγωνισμού.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε με εξαιρετική κούρσα ο Βασίλης Τσαλικίδης στο σκιφ ανδρών
Πολύ κοντά σε ένα ακόμη μετάλλιο, στο σκιφ εφήβων αυτή τη φορά, βρέθηκε ο Βασίλης Τσαλικίδης ο οποίος πάλεψε και αυτή την κούρσα αλλά τερμάτισε τελικά τέταρτος, πολύ κοντά στην πρώτη τριάδα.
Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία, αν και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, συμμετείχαν στους μικρούς τελικούς πετυχαίνοντας καλά πλασαρίσματα. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μιχάλογλου με την Δάφνη Μπαλλή ήταν 8ες στο διπλό σκιφ νεανίδων, η Αιμιλία Χαντχή 10η στο σκιφ νεανίδων και οι Πέτρος Τσιαπάνης και Στρατής Παπαδημητρίου 11οι στο διπλό σκιφ εφήβων
Την αποστολή συνόδευσε ο Βασίλης Καφετζάκης ενώ παρών και αρωγός στις προσπάθειες των παιδιών ήταν και ο Σταύρος Τσαλικίδης.
Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00 και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: Γεώργιος Μαξούρης 6971556518

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF