Η ΧΑΝΘ επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία

Μόλις μία σεζόν κράτησε η απουσία της ομάδας χάντμπολ των ανδρών της ΧΑΝΘ από τη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε και μαθηματική την άνοδο και κάνει από τώρα πλάνα για τη χάντμπολ πρεμιέρ.

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ η ΧΑΝΘ αποσπάστηκε στην ειδική βαθμολογία 5 βαθμούς από τον δεύτερο Φαίακα Κέρκυρας, διαφορά που δεν καλύπτεται στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 33-21 τον Αρχέλαο Κατερίνης, ενώ την επόμενη ημέρα Φαίακας Κέρκυρας και ΓΣ Δράμα 1986 αναδείχθηκαν ισόπαλοι 31-31. Με 18 νίκες και μία ήττα σε 19 παιχνίδια, η ομάδα της ΧΑΝΘ ανεβαίνει δίκαια στη μεγάλη κατηγορία.
Ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Αντώνης Τσολάκος απένειμε τα εύσημα στους αθλητές του, για την σκληρή δουλειά από το ξεκίνημα της σεζόν. «Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας. Τον Αύγουστο που μαζευτήκαμε, πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζονταν καν μεταξύ τους και δεν είχαν την εμπειρία του πρωταθλητισμού, αλλά με τις δικές τους θυσίες χρόνου και κόπου, την αγωνιστικότητα και την παρέα που δημιούργησαν, κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο και να κάνουν μια ξεχωριστή πορεία στο θεσμό του κυπέλλου. Ήταν μια δύσκολη πορεία, όπως είναι κάθε πορεία που κρύβει απαιτήσεις. Ο στόχος επετεύχθη και είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF