Στήριξη Τζιτζικώστα στα Relays

Μπορεί το πρόγραμμα του να ήταν ασφυκτικά γεμάτο διαθέτοντας ελάχιστες προσωπικές στιγμές, ωστόσο ο περιφερειάρχης Κεντρικάς Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας τη μοναδική μέρα που είχε για να αφιερώσει στην οικογένεια του (που πολύ σύντομα θα… μεγαλώσει), προτίμησε να παραβρεθεί στην παραλία της Θεσσαλονίκης και να στηρίξει ο ίδιος με την παρουσία του την προσπάθεια που γίνεται για τα παιδιά.

Ο περιφερειάρχης ήταν αυτός που έδωσε την εκκίνηση για τον αγώνα Βίκος Street Relays τονίζοντας έτσι τη στήριξη του στη διοργάνωση. «Η ανταπόκριση του κόσμου και η μεγάλη αγκαλιά της Θεσσαλονίκης, σ’ ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης, ήταν το πιο δυνατό μήνυμα των αγώνων, που είχαν ιερό σκοπό συμβάλλοντας στην ενίσχυση του κοινωνικού έργου του συλλόγου, Οι Φίλοι Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες». Ο περιφερειάρχης που συνοδευόταν από τον διακεκριμένο γυναικολόγο, Γιάννη Χαραλαμπίδη (ανηψιός του αείμνηστου προέδρου του Ηρακλή, Παναγιώτη Χαραλαμπίδη) εντυπωσιάστηκε από την παρουσία των μικρών αθλητών ενώ είχε την ευκαιρία να τα πει και με τους πρωταθλητές του στίβου Κώστα Μπανιώτη και Κώστα Δουβαλίδη.
Από την πλευρά του ο Μπανιώτης τόνισε: «Αξίζει η συμμετοχή και μόνο σε όλα τα δρώμενα της πόλης, που έχουν έναν στόχο και ένα κοινωνικό πρόσωπο με την ενίσχυση ιδρυμάτων. Το τρέξιμο είναι υγεία για όλους, είτε αργό, είτε γρήγορο, είναι υγεία. Τα Street Relays είναι μια διοργάνωση που το προσφέρει αυτό και χρόνο με το χρόνο βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό πυλώνα αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς για την πόλη», υποστήριξε ο Έλληνας άλτης του ύψους.
Η Μαρία Ντάνου άφησε την Ελβετία και τις χιονοδρομίες και ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να τρέξει στα Βίκος Street Relays. Έμεινε άφωνη από την εικόνα, από τη διοργάνωση, από την ανταπόκριση του κοινού. «Πραγματικά δεν το περίμενα ήταν κάτι το απίστευτο, βοήθησε ο καιρός, ο κόσμος έδειξε να το απολαμβάνει, όπως και οι περισσότεροι αθλητές μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή. Οι διοργανωτές έκαναν εξαιρετική δουλειά και το μήνυμα είναι ένα: Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά, αρκεί να προσπαθήσουμε και να αγαπήσουμε αυτό που κάνουμε», δήλωσε.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF