Το πιο όμορφο πάρτι για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Θεσσαλονίκη άνοιξε την αγκαλιά της και φιλοξένησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα Βίκος Street Relays. Εκατοντάδες αθλητές, παιδιά, θεατές μετέτρεψαν το φετινό event σ’ ένα υπέροχο πολύχρωμο πάρτι, μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού για ολόκληρη την πόλη.

Στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, τα «Βίκος Street Relays – Θεσσαλονίκη 2017», πέτυχαν τον στόχο τους. Δίπλα στα νερά του Θερμαϊκού, με θέα τον Όλυμπο, κάτω από το βλέμμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην ανακατασκευασμένη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης όλοι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί, έζησαν υπέροχες στιγμές τρέχοντας μαζί με Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέσα από τον φετινό αγώνα θα στηριχθεί το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου «Οι Φίλοι των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες».
Ο καιρός ήταν σύμμαχος και συνέβαλε προκειμένου ο κόσμος να βρεθεί μαζικά κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και να απολαύσει τους αγώνες, παράλληλα με τα δεκάδες event των χορηγών και υποστηρικτών της φετινής διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη. Η κοινωνική προσφορά των Βίκος Street Relays ήταν το μεγαλύτερο κερδισμένο στοίχημα και στη μακεδονική πρωτεύουσα για τη μεγαλύτερη από κάθε άποψη σειρά αγώνων δρόμου στην Ελλάδα. Αυτός ήταν ο στόχος, αυτός ήταν ο σκοπός μας. Να αγκαλιάσουμε όλοι και να ενισχύσουμε την προσπάθεια και το έργο των ανθρώπων του Συλλόγου «Οι Φίλοι των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες».
Οι μικροί αθλητές, παιδιά από τις ακαδημίες στίβου του Ηρακλή από το Αθλητικό Φυτώριο Στίβου Θέρμης «ΆΔΩΝΙΣ», μαθητές δημοτικών σχολείων, παρέες φοιτητών, λάτρεις των αγώνων δρόμου, άνδρες και γυναίκες ανεξαιρέτου ηλικίας, αθλητές με αναπηρία από τον αθλητικό σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Ηρόδικος», ομάδες από τον ΣΕΕΔΑ και τη Novasports Running Team μέχρι το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την Kourkourikis Running Team, ο Παλαιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας, με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Αριστείδη Ρουμπενιάν, που ήρθαν απευθείας απ ό την Καλαμάτα, αλλά και άλλοι Πρωταθλητές υψηλότατου επιπέδου, όπως ο Κώστας Δουβαλίδης, ο Δημήτρης Γράβαλος, ο Κώστας Μπανιώτης, ο Νίκος Γκιόσης, η Μαρία Ντάνου, η Θεανώ Ζαγκλιβέρη, ο Γιώργος Κυριακίδης, οι χρυσές Πρωταθλήτριες Ευρώπης Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών Κωφών, μαζί με την συμπαίκτριά της Δήμητρα Μελλίνη, όλοι τους, πήραν σκυτάλη, έτρεξαν σε μια πανέμορφη διαδρομή, βλέποντας τον ήλιο να δύει και προσφέροντας ο καθένας με την συμμετοχή του σημαντική βοήθεια στο Σύλλογο «Οι Φίλοι των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες».
Στην ΣΕΕΔΑ Running Team συμμετείχαν επίσης για να ενισχύσουν τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες οι εξαιρετικοί δρομείς Στέλιος Τσαλδάρης, Δημήτρης Τσελεπής, Αλέξανδρος Ηλιού, Νίκος Στεργιάννης, Λευτέρης Χουρμουζιάδης, Δημήτρης Αναστασιάδης και πλήθος εθελοντών τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!
Τα Βίκος Street Relays συνεχίζουν την περιοδεία τους για το 2017. Επόμενος σταθμός είναι στις 21 Μαΐου στην πλατεία Νίκης, στην Κοζάνη, με στόχο να γίνει πράξη το μότο της διοργάνωσης: «Μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF