Φτιάχνουν την Εθνική του μέλλοντος

Η κωπαλασία είναι ένα από τα αθλήματα που έχουν συνέχεια στην Ελλάδα. Η διαρκής παραγωγή αθλητών και αθλητριών υψηλού επιπέδου (φαίνεται από τα αποτελέσματα) αποτελεί προϊόν της σωστής ανάπτυξης που από την ομοσπονδία. Λειτουργώντας με αυτό το σκεπτικό, η ΕΚΟΦΝΣ, διοργανώνει τρεις νέες προπονητικές συναντήσεις ανάπτυξης προκειμένουν να εντοπιστούν τα μέλη της Εθνικής ομάδας του μέλλοντος.

Θα πραγματοποιηθούν τρεις συνατήσεις, σε Αθήνα, Γιάννενα και Θεσσαλονίκη το ερχόμενο διήμερο με τη συμμετοχή, συνολικά 44 αθλητών και αθλητριών.
Υπό την επίβλεψη της Ελευθερίας Αξιώτη, στις του Ομίλου Ερετών για την Αττική έχουν κληθεί να δώσουν το παρών οι Τριανταφύλλου (ΜΑΚ), Παπασημακόπουλος, Μάνδαρακας, Πολίτης (Ομ. Ερετών), Κωνσταντίνου, Βολιανίτη, Κωνσταντίνου (ΝΑΣ), Πετρίδη (ΟΣΦΠ), Πολυζωίδης, Καλογήρου (ΝΑΟΣ), Κριτσέλας, Δρίκος (ΕΝΟΑ), Πορφυρόπουλος (ΚΟΕ).
Στη Θεσσαλονίκη, υπό την επίβλεψη της Δήμητρας Γιάννου κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη συνάντηση οι Βασιλειάδου (ΙΟΘ), Τεπερίδης, Μασούτης (ΟΦΘ), Τοπαλίδου, Αναγνώστου (ΝΑΟΚΘ), Ζαφειρίου, Αργυράκη, Παπασταμάτη, Ασβεστά, Γεωργοπούλου (ΝΟΘ), Χατζησαββίδου, Καρπουζά (ΝΟΚατ).
Η τρίτη συνάντηση θα γίνει στα Ιωάννινα, υπό την επίβλεψει του παγκόσμιου πρωταθλητή, Απόστλου Γκουντούλα. Σε αυτήν έχουν κληθεί στις εγκαταστάσεις του ΝΟΙ οι Βακοπούλου, Κατσανέβα, Πετκανάς, Γεωργίου (ΝΟ ΜΑυροχωρίου), Νικιτιάδου, Ντίκος (ΝΟ Καστοριάς), Γκόγκου, Καρίτσος, Παπαιωάννου, Παπαβασιλείου, Παπαγεωργίου, Λαγός, Δημητρίου (ΝΟ Ιωαννίνων), Γκοντόρα, Φίλιου, Καρβούνη, Ριζάκης, Κωλέτσης και Βασιλείου (ΔΝΟΗ).

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF