Σούπερ Κοκκαλάνης, 2ος στην Ευρώπη με Κακλαμανάκη!

Αυτή η συνεργασία από την αρχή… μύριζε μετάλλιο. Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης με την καθοδήγηση του Νικόλα Κακλαμανάκη κέρδισε με εκπληκτικό τρόπο το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας (κατηγορία RSX).

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Tί και αν είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Αύγουστο, όταν είχε καταλάβει την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης επέστρεψε και πάλι στους αγώνες και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο. Κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Μασσαλία. Από τον Έλληνα ιστιοπλόο ξέφυγε μόνο ο Γάλλος Λουίς Ζιάρ που ήταν ο νικητής του ευρωπαϊκού ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ιταλός Ματία Καμπόνι.
Μετάλλιο κατέκτησε και ο Λεωνίδας Τσορτανίδης, ο συνεχιστής των Κακλαμανάκη-Κοκκαλάνη, όπως δείχνουν τα πράγματα. Στην κατηγορία Κ17 κατάφερε να ολοκληρώσει στην τρίτη θέση και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.
Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των φιν, ο Γιάννης Μιτάκης ολοκλήρωσε τον αγώνα καταλαμβάνοντας την 8η θέση στη γενική κατάταξη, Το χρυσό μετάλλιο το κατέκτησε ο Γάλλος Τζόνοθαν Λομπέρ και τον ακολούθησαν δύο Βρετανοί. Ο Έντουαρντ Ράιτ στη δεύτερη θέση και το Μπεν Κόρνις στην τρίτη.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF