Φιλιππίδης εναντίον Λίσεκ αύριο στη Γερμανία

Την επανάληψη της κόντρας του τελικού στο ευρωπαϊκό κλειστού του Βελιγραδίου τον περασμένο Μάρτιο θα έχουμε αύριο το μεσημέρι στην πλατεία του Ρέκλιγχαουζεν όπου ο Κώστας Φιλιππίδης επιστρέφει για να τηρήσει την περσινή του υπόσχεση.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Στον περσινό αγώνα, ο Έλληνας δευτεραθλητής Ευρώπης δεν κατάφερε να καταγράψει πετυχημένη προσπάθεια και υποσχέθηκε στον διοργανωτή των αγώνων, Χανς Τίμερμαν πως θα επιστρέψει του χρόνου (φέτος) για να κάνει τον αγώνα που… χρωστάει.
Στη γερμανική πόλη, ο Φιλιππίδης θα τεθεί αντιμέτωπος για ακόμα μία φορά με τον Πιοτρ Λίσεκ. Ο Πολωνός που είχε εξαιρετική σεζόν στον κλειστό στίβο αφού κατάφερε να περάσει τα έξι μέτρα, είχε τρομερό αγώνα στο ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, «κλέβοντας» το χρυσό από τον αθλητή του Δημήτρη Κυτέα για μια αποτυχημένη προσπάθεια στο 5.25μ. Οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους για 22η φορά στην καριέρα τους και οι διοργανωτές περιμένουν να διεξαχθεί ένας αγώνας υψηλών επιδόσεων. Πέρσι είχε νικήσει ο Κάρστεν Ντίλα με το… φτωχό 5.54μ. Ο Γερμανός επιστρέφει και φέτος ενώ παρών στον αγώνα θα είναι και ο Τομπάιας Σέρμπαθ, με τον Λέσεκ Κλίμα.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF