Προφυλάσσεται ο Δουβαλίδης

Ο κορυφαίος Έλληνας εμποδιστής των 110μ. μέτρων δε θα αγωνιστεί αύριο στα Χανιά 2017. Ο Κώστας Δουβαλίδης προτίμησε να προφυλαχθεί λόγω ενοχλήσεων.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]

Παραμονές την αναχώρησης του από τη Θεσσαλονίκη για το σπουδαίο μίτινγκ των Χανιών ο Δουβαλίδης ένιωσε μία ενόχληση στη μέση και επισκέφτηκε τον κορυφαίο χειροπράκτη Σάββα Πανάβολγου στη Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα ήταν μία σύσπαση η οποία όμως δεν του επέτρεπε να κάνει εκκινήσεις και έτσι ο Δουβαλίδης αποφάσισε να αναβάλλει τη συμμετοχή του στο μίτινγκ των Χανιών. Θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που δεν εμπνέει ανησυχία και θα κατέβει στην Κρήτη στις 3 Ιουνίου για να τρέξει στα Βενιζέλεια επιδιώκοντας εκεί την επίδοση που θα τον στείλει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.
Βέβαια η είδηση για την ενόχληση στη μέση, δεν είναι και ότι καλύτερο για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάννη Κουτσιώτα ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων στο Λιλ. Ο Δουβαλίδης είναι πολύτιμο μέλος της Εθνικής και είναι λογικό να προκαλεί… καρδιοχτύπια οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF