Θέλουν ρεκόρ και όρια στα Χανιά

Θερμοκρασία που θα φτάσει στους 26 βαθμούς προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο εδώ στα Χανιά. Συνθήκες ιδανικές για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στοχεύοντας σε κορυφαίες επιδόσεις, αλλά και γιατί όχι και σε όρια.

Χανιά Έλενα Καρατζίδου
[email protected]

Το Sportsfeed (που είναι και χορηγός επικοινωνίας των αγώνων) βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στο στάδιο «Έλενα Βενιζέλου», στο χαλάρωμα των περισσότερων αθλητών που βρίσκονται ήδη στην όμορφη πόλη των Χανίων. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη που έχει ατομικό ρεκόρ 23.87 στα 200μ. αύριο θέλει να βελτιώσει αρκετά αυτήν της την επίδοση έχονγας για μεγάλη αντίπαλο στον αυριανό αγώνα την Κατερίνα Δαλάκα (αφίχθει το βράδυ στα Χανιά) η οποία προετοιμαστεί στα 200μ. που θα αποτελέσουν φέτος το βασικό της αγώνισμα. Εχει περίπου το ίδιο ατομικό ρεκόρ με την Σπανουδάκη (23.88) και θέλει και αυτή να ξεκινήσει τη σεζόν με ατομικό ρεκόρ.
Τσάκωνας και Άννα Βασιλείου προτίμησαν την πρωινή προπόνηση, ενώ η Παπαχρήστου ήταν και αυτή στις βραδινές αφίξεις.
Η πόλη των Χανίων πάντως δείχνει έτοιμη να υποδεχθεί για 7η χρονιά το μίτινγκ που αναβάθμισε αθλητικά την περιοχή και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι κερκίδες του σταδίου αύριο αναμένονται γεμάτες. Οι φίλαθλοι των Χανίων έχουν αποδείξει ότι αγαπούν το στίβο. Άλλωστε η πόλη τους διαθέτει έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα. Κάτι που για κάνενα άλλο άθλημα δεν μπορούν να το επικαλεστούν.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF