Στα Γιάννενα το ευρωπαϊκό Κ23 του 2019

Στην πιο… κωπηλατική πόλη της Ελλάδας, έρχεται μια μεγάλη διοργάνωση καθώς το 2019 η πόλη των Ιωαννίνων ανέλαβε να διοργανώσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων.

Με τις συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας , του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και κυρίως την πλήρη υποστήριξη του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη που από την πρώτη στιγμή έδωσε την συγκατάθεσή της Πολιτείας, η Διεθνής Ομοσπονδία Κωπηλασίας ανέθεσε με ομόφωνη απόφαση στην Ελλάδα την διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων του 2019.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση συγκεντρώνει περισσότερους από 500 αθλητές κι αθλήτριες από 30 και πλέον χώρες της Ευρώπης δίνει την ευκαιρία στην πόλη των Ιωαννίνων που έχει «γεννήσει» Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές να ξαναμπεί στον διεθνή χάρτη της κωπηλασίας για πρώτη φορά μετά από το κύπελλο εθνών που είχε διεξαχθεί το 1998 στην Παμβώτιδα λίμνη.
Παράλληλα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την συντήρηση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του ΚΕΚΩΠ που αποτελούν εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας της Ηπείρου.
κωπη

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF