Η Νομικού στον Ολυμπιακό

Μετά τις Πολ, Παπαδοπούλου (που έπαιζαν πέρσι στον Παναθηναϊκό) ο Ολυμπιακός απέκτησε και την Μαρία Νομικού (η οποία αγωνίζονταν πρόπερσι στον Παναθηναϊκό!).

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η 24χρονη ύψους 1.90 διεθνής αθλήτρια (που μπορεί να αγωνιστεί είτε ως ακραία, είτε ως διαγώνια) υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε:
«Γνωρίζουμε όλοι, την οργάνωση που έχει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια χάρη στην οποία έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Άξια έχει φτάσει στο σημείο αυτό και κατακτάει όλους τους εγχώριους τίτλους. Πιστεύω με την έλευση μου στην ομάδα να δώσω και εγώ ότι μπορώ για να καταφέρουμε τη νέα χρονιά να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα, να έχουμε ξανά μια τόσο καλή παρουσία στην Ευρώπη και γιατί να μην κατακτήσουμε τον ευρωπαϊκό τίτλο! Η προσαρμογή σε μια νέα ομάδα δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά με δεδομένο ότι γνωρίζω τις περισσότερες αθλήτριες από την Εθνική ομάδα εδώ και χρόνια, δεν θα έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όσον αφορά την συνεργασία μου με τον κ. Κοβάτσεβιτς θα δώσω τα πάντα για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του και να ενταχθώ στην ομάδα».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF