Ένα ξεχωριστό σεμινάριο προπονητικής για το βόλεϊ

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού αθλητικών γεγονότων SportsEpilysis διοργανώνουν σεμινάριο με τίτλο «Το βόλεϊ χωρίς μυστικά».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στη μεθοδική προσέγγιση τεχνικών και τακτικών θεμάτων, στην οργάνωση της προπόνησης, στην ανάλυση αγωνιστικής απόδοσης, στην ανατροφοδότηση αθλητών με χρήση της τεχνολογίας και σε σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν την προπονητική στο Βόλεϊ.
Η SportsEpilysis θα προσφέρει δωρεάν στους συμμετέχοντες το δικό της λογισμικό μοντάζ, ενώ για την εξελικτική διαδικασία του προγράμματος θα δοθεί και η δυνατότητα υποστήριξης σε χρονικό εύρος μιάς αγωνιστικής περιόδου.
Το σεμινάριο διοργανώνεται από 1-3 Ιουλίου σε αίθουσα συσκέψεων και σεμιναρίων στο κεντρικό κτήριο του Δήμου Περιστερίου (σταθμός Μετρό: Περιστέρι) με δυνατότητα επανάληψης το τριήμερο 7-9 Ιουλίου.
Οι συμμετοχές για λόγους διασφάλισης της ποιότητας είναι περιορισμένες και το κόστος του σεμιναρίου καθορίζεται στα 150,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ.
Δήλωση και σειρά υποβολής ενδιαφέροντος μπορεί να κατατεθεί εδώ.
Μετά την δήλωση ενδιαφέροντος θα υπάρξει επικοινωνία για την τεχνική ενημέρωση και τις διαδικαστικές ενέργειες.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF