Ανανέωσαν στον ΠΑΟΚ Τερζής, Σωτηρίου, Σακόγλου

Αν και στα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε αρχίσει να διαφαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε ναυάγιο, τελικά σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ πέτυχε με ένα σμπάρο, τρεις ανανεώσεις.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Συγκεκριμένα οι Θάνος Τερζής (για 3η χρονιά), Σωτήρης Σωτηρίου και Χάρης Σακόγλου (για 2η χρονιά) έδωσαν τα χέρια με τους διοικούντες το ασπρόμαυρο ΤΑΑ (προς θλίψη και απογοήτευση κάποιων) και θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.
Οι θέσεις των πασαδόρων (Βαλκίερς, Τερζής), των διαγώνιων (Γκόμεζ, Σακόγλου), των λίμπερο (Παπαδημητρίου, Κωνσταντινίδης) έχουν κλείσει κι απομένει ένας ξένος ακραίος που θα πλαισιώσει τους Σαφράνοβιτς, Σωτηρίου, Παπαδόπουλο κι ένας Έλληνας κεντρικός για να συμπληρώσει την τετράδα με τους Παντακίδη, Πελεκούδα, Παπαγγελόπουλο.
Για τον ξένο ακραίο ακόμη δεν υπάρχει φως, για τον Έλληνα κεντρικό σύντομα θα υπάρξει η καθοριστική επαφή με τον Τακουρίδη και αν προκύψει ναυάγιο ίσως γίνει συζήτηση και με τον Σμαραγδή.
Πάντως την ίδια ώρα το έγκριτο worldofvolley, εξακολουθεί να παρουσιάζει τη μεταγραφή του Ντέιβιντ Λι στον ΠΑΟΚ ως… τελειωμένη.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF