«Είναι επιλογή του Εθνικού προπονητή»

Για λάθος λόγο η Ανθή Κυριακοπούλου έχει γίνει το πρόσωπο του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Μια αθλήτρια που θα έπρεπε να χαίρεται με την επιτυχία της και τη μεγάλη της πρόοδο, βρέθηκε εκτός ομάδας για το ευρωπαϊκό του Λιλ καθώς δεν είχε δηλωθεί καθόλου αρχικά.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]

Το Sportsfeed μίλησε με την αθλήτρια του ΓΣ Γλυφάδας που δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία της για τον αποκλεισμό, παρά την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται και ομολογουμένως είναι η πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή στα 1.500μ. Μια αθλήτρια που έχει κερδίσει τον τίτλο στο αγώνισμα, τόσο στον κλειστό όσο και τον ανοιχτό στίβο. «Εγώ από την πλευρά μου έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και φάνηκαν η δυνατότητες μου στον αγώνα. Τώρα το γεγονός ότι δεν βρίσκομαι στην ομάδα αποτελεί μια επιλογή του Εθνικού προπονητή και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά μόνο να προσπαθήσω από εδώ και πέρα ακόμα περισσότερο για κάτι καλύτερο. Ευχομαι καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή» δήλωσε η Ανθή.
Από την πλευρά του, ο Μανόλης Χάντζος (επικεφαλής προπονητής του ΓΣ Γλυφάδας) τόνισε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι και να κρίνουμε μια ομοσπονδιακή επιλογή είτε θετικά είτε αρνητικά. Από την στιγμή που το αποφασίσανε δεν αλλάζει κάτι. Χαρήκαμε για τη νίκη μέσα στο γήπεδο και συνεχίζουμε τη δουλειά, με επόμενο αγώνα το βαλκανικό. Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα, με υγεία και να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF