Το Sportsfeed παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα

Από την πρώτη χρονιά της ύπαρξης του ως διαδικτυακό ενημερωτικό μέσο, το Sportsfeed είναι παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα του πραγματικού αθλητισμού. Το καλοκαίρι του 2017 που έχει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα και τα ευρωπαϊκά όλων των κατηγορίων, στο στίβο, δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση με την αρχη να γίνεται από τη Λιλ.

Αν και μικρό σε… ηλικία το Sportsfeed, είναι το μοναδικό αθλητικό ενημερωτικό μέσο, που βρίσκεται στο επίκεντρο των μεγάλων αθλητικών γεγονότων.
Ξεκινά σήμερα τις αποστολές του, από το ευρωπαϊκό πρωτάλημα των ομάδων για να καλύψει με τον πιο πλήρη τρόπο την προσπάθεια της Εθνικής του στίβου για την παραμονή της στη σούπερ λιγκ. Θα ακολουθήσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου στις κατηγορίες των εφήβων-νεανίδων (Γκροσέτο) και των νεών (Μπίντγκοτζ) τα οποία στο Sportsfeed θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικές διοργανώσεις και δεν έπρεπε να μείνουν δίχως δημοσιογραφική κάλυψη από την Ελλάδα.
Θα ακολουθήσει τον Ιούλιο, το παγκόσμιο πρωτάθλημα του υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, όπου το Sportsfeed ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και φυσικά, η καλοκαιρινή σεζόν θα κορυφωθεί στον Αύγουστο στο Λονδίνο με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Εκεί όπου ο σούπερ σταρ Γιουσέιν Μπολτ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του, αλλά το σημαντικότερο για εμάς εδώ στο Sportsfeed είναι η παρουσία των Ελλήνων και των Κυπρίων αθλητών. Σημαντικότερη και από αυτήν του Μπολτ και αυτός είναι ο λόγος που θα ταξιδέψουμε στο Λονδίνο.
Και έπεται συνέχεια…

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF