Ελλάδα εναντίον Τσεχίας-Λευκορωσίας-Ολλανδίας μέχρι τέλους

Τα starting lists του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων, όσον αφορά τη σούπερ λιγκ που διεξάγεται στη Λιλ, έχουν βγει και οι εκτιμήσεις του Sportsfeed για την παραμονή είναι ίδιες με αυτές των entry lists.

Λιλ Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

Αφού μελετήθηκαν οι λίστες των αθλητών που θα εκκινήσουν και θα συμμετάσχουν στα σημερινά αγωνίσματα, μπορούμε να κάνουμε μια πιο ασφαλή εκτίμηση (όχι πρόβλεψη) για τη μάχη της παραμονής.
Η Εθνική μας ομάδας μπορεί αναμφίβολα να είναι μία από αυτές που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στη σούπερ λιγκ. Αυτή η αισιόδοξη εκτίμηση προκύπτει λαμβάνοντας υπόψη μετριοπαθή σενάρια για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας και πιο… φιλόδοξα για τους αντίπαλους μας.
Όλα τα λεφτά βέβαια θα είναι οι σκυτάλες όπου παραδοσιακά όλες οι άλλες ομάδες είναι πολύ δυνατές γιατί έχουν μεγαλύτερο βάθος και δουλεύουν στις αλλαγές διαρκώς. Αν δεν δείξουμε βελτίωση από τα προηγούμενα χρόνια θα δυσκολέψουν τα πράγματα.
Η πραγματική μάχη για την παραμονή θα δοθεί ανάμεσα σε Ελλάδα, Ολλανδία, Λευκορωσία και μάλιστα ισότιμα με την Τσεχία να είναι επίσης στο παιχνίδι έχοντας ένα πολύ μικρό προβάδισμα.
Η Ουκρανία όσο αποδυναμωμένη και αν είναι από τα κρούσματα ντόπινγκ, λογικά δεν θα κινδυνεύσει.
Έτσι προκύπτουν τρία γκρουπ δυναμικότητας:
Α – Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Βρετανία που θα διεκδικήσουν τον τίτλο
Β – Ιταλία, Ισπανία, Ουκρανία που θα είναι ρυθμιστές της βαθμολογίας
Γ – Τσεχία, Ελλάδα, Λευκορωσία, Ολλανδία που θα δώσουν μάχη για την παραμονή.
Επαναλαμβάνουμε ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν εκτίμηση βάσει των starting lists και του ρεπορτάζ που έχει κάνει το Sportsfeed στη Λιλ. Ωστόσο τα starting lists και το ρεπορτάζ μένουν εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια των αθλητών.
Η Εθνική ομάδα που έχει έρθει στη Λιλ είναι καλή. Ενδεχομένως να μπορούσε να ήταν καλύτερη αν δεν υπήρχαν τραυματισμοί (Φιλιππίδης, Παππά, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως η ομάδα μας θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και το 2019 θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Η ευκαιρία είναι μεγάλη, αρκεί να την εκμεταλλευτούμε.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF