Οι κλήσεις στις γυναίκες ενόψει προκριματικών παγκοσμίου

Ο Γιώργος Ρούσης έκανε γνωστές σήμερα τις κλήσεις των αθλητριών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής γυναικών στον 3ο γύρο της προκριματικής διαδικασίας του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Στις κλήσεις υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις (όπως είχε συμβεί με την Φλιάκου στην προηγούμενη κλήση) καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε και τις μικρές Τσιόγκα, Κόλλια, Νικολογιάννη, ενώ απουσιάζει και πάλι το όνομα της Αθήνας Παπαφωτίου.
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ορίστηκε για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου), ενώ από τις 30 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου η ομάδα θα βρεθεί στα Γρεβενά (η έλλειψη κλιματισμού στο γήπεδο της Σκάλας Λακωνίας έφερε και την σχετική αλλαγή).
Οι αθλήτριες που κλήθηκαν είναι οι εξής: Στυλιανή Χριστοδούλου, Μαρίνα Τσοχατζή, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Αλεξία Καλανταρίδου, Ευαγγελία Μερτέκη, Ασημίνα Νικολογιάννη, Άννα-Μαρία Σπανού, Ευαγγελία Χαντάβα, Μαρία Νομικού, Νίκη Κόλλια, Αγγελική Μελίνα Εμμανουηλίδου, Γεωργία Λαμπρούση, Κατερίνα Γιώτα, Ανδρομάχη Τσιόγκα, Άλκηστις Καραφουλίδου, Ανθή Βασιλαντωνάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Ξένια Κακουράτου.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF