Αναχωρούν αύριο Αραούζου, Αρνιακός και Δαλδογιάννης

Πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportsfeed για τη σύνθεση της ομάδας open water της Εθνικής που θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Για κάποιο λόγο η ΚΟΕ έχει αποφασίσει να ανακοινώνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την αποστολή των αθλητών και αθλητριών που θα ταξιδέψουν στην ουγγρική πρωτεύουσα. Το ίδιο έπραξε και με τους αθλητές του open water όπου τα ονόματα ανακοινώθηκαν μία μέρα πριν αναχωρήσει η αποστολή. Βέβαια το Sportsfeed κάνοντας ρεπορτάζ, πρώτο αποκάλυψε τη σύνθεση των ομάδων τη υδατοσφαίρισης (πριν ακόμα ενημερωθούν οι παίκτες και παίκτριες των ομάδων) και πρώτο αποκάλυψε και τα ονόματα των κολυμβητών.
Αύριο λοιπόν αναχωρούν για τη Βουδαπέστη, η Κέλλυ Αραούζου, ο Αστέριος Δαλδογιάννης και ο Γιώργος Αρνιακός. Τους τρεις κολυμβητές θα συνοδέψει ο Νίκος Γέμελος με τους αγώνες να διεξάγονται στη λίμνη Μπάλατον 15-21 Ιουλίου.
Την Πέμπτη (13/7) αναχωρεί η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, την Παρασκευή (14/7) η αντίστοιχη των Ανδρών και στις 20 Ιουλίου η Εθνική ομάδα Κολύμβησης.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF