ΕΣΑΠ: Τρεις πήραν άδεια…

Μόλις το… 30% των συμμετεχόντων ομάδων στη βόλεϊ λιγκ της επόμενης περιόδου εξασφάλισαν άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησhς.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός (όπως αναμενόταν) και ο Παμβοχαϊκός (που έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες να ξεφύγει από τα λάθη του παρελθόντος και προφανώς δικαιώνεται) είναι οι τρεις που πήραν το οκ, ενώ Κηφισιά, Παναθηναϊκός, Φοίνικας, Ηρακλής, Εθνικός, Παναχαϊκή και Ηρακλής Χαλκίδας θα μάθουν την απόφαση της Επιτροπής την επόμενη Δευτέρα οπότε και θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση (οι νεοφώτιστοι Νίκη Αιγινίου, Εθνικός Πειραιώς δεν εμπλέκονται στη διαδικασία).
Ουσιαστικά όπως γράψαμε και χθες οι περισσότερες ομάδες έχουν μικρές εκκρεμότητες να τακτοποιήσουν με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή που μόνο με ένα θαύμα θα τα καταφέρουν και πλέον θα κάνουν αγώνα δρόμου για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που έχουν μέχρι και την συνεδρίαση της ΕΕΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:
«Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνεδρίασε απόψε (10/7/2017) και εξέτασε τρεις φακέλους ΤΑΑ ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.
Πρόκειται για τους φακέλους του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, του ΤΑΑ Ολυμπιακός και του ΤΑΑ ΓΑΣ Παμβοχαϊκός.
Μετά από ενδελεχή έλεγχο η Επιτροπή Αδειοδότησης έδωσε άδεια συμμετοχής και στα τρία ΤΑΑ.
Η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 17 Ιουλίου.
Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ αποτελείται από τους Χρήστο Ηλιάδη, Βασίλη Μηνούδη και Λευτέρη Κογκαλίδη».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF