Μπράβο στην ΚΟΕΑΣ που στηρίζει τα παιδιά της

Στη μεγαλύτερη γιορτή που έγινε ποτέ στο στίβο, σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, η Ελλάδα επέλεξε για οικονομικού λόγους να είναι απούσα. Η Κύπρος όχι! Δε στέρησε κανένα δικαίωμα στο όνειρο και χάρισε στους αθλητές και τις αθλήτριες μια μοναδική εμπειρία που ανάλογη δεν έχει ζήσει ούτε ο Γιουσέιν Μπολτ.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

Στα στάδιο Κασαράνι του Ναΐρόμπι υπήρχαν σήμερα 65.000 θεατές για να αποθεώσουν όλους του παίδες και τις κορασίδες που αγωνίστηκαν. Ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία του αθλητισμού δεν υπήρξε τέτοιος αριθμός και τέτοιος παλμός στην κερκίδα για οποιοδήποτε άλλο άθλημα πλην του ποδοσφαίρου. Εκεί, στην κεντρική σκηνή του σταδίου ένας αθλητής με τεράστια ψυχή κατέκτησε ένα από τα σπουδαιότερα μετάλλιο στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού. Αυτό όμως δε θα είχε συμβεί ποτέ αν ο Περικλής Μάρκαρης δεν είχε εισηγηθεί θετικά και ο Αντώνης Δράκος δεν είχε δώσει το ΟΚ για να είναι η Κύπρος παρούσα σε αυτή την ιστορική γιορτή. Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΚΟΕΑΣ γιατί σκέφτονται τους αθλητές τους και το μέλλον τους.

ΥΓ. Έχουμε ιδιαίτερα αυστηρή πολιτική στα πνευματικά δικαιώματα όμως τη φωτογραφία του δευτεραθλητή κόσμου Χρήτου Ταμάνη, την αφήνουμε ελεύθερη για όλα τα ΜΜΕ της Κύπρου για οποιαδηποτε χρήση επιθυμούν.

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF