Στο κυνήγι Ιταλίας – Καναδά

Η τρίτη ελληνικη συμμετοχή σε τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης, είναι αυτή του ντουέτα στο τεχνικό πρόγραμμα της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Βουδαπέστη Θανάσης Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

Μετά από τη συμμετοχή της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο σόλο (τεχνικό) και των Αρνιακού-Δαλδόγιαννη στα 5χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης, ακολουθεί λίγο μετά τις 12:00 ο τρίτος ελληνικός τελικός.
Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου θα αγωνιστούν έχοντας στον προκριματικό την όγδοη βαθμολογία και έχουν βάλει στόχο τον Καναδά και την Ιταλία που βρίσκονται σε έκτη και έβδομη θέση.
Όλες οι υπερδυνάμεις του αθλήματος είναι παρούσες με πρώτη και καλύτερη τη Ρωσία που έχει κερδίσει όλα τα χρυσά μετάλλια στο αγώνισμα από τότε που μπήκε στο πρόγραμμα των παγκοσμίων πρωταθλημάτων.
Η Σβετλάνα Ρομασίνα που ήταν μέλος του ντουέτου που κέρδισε τα χρυσά δεν αγωνίζεται φέτος καθώς το ζευγάρι της, η Νατάλια Ιστσένκο έχει αποσυρθεί. Από το ζευγάρι που θα αγωνιστεί σήμερα, η Σβετλάνα Κολασινένκο έχει ήδη κερδίσει χρυσό μετάλλιο στο σόλο και ήταν η αναπληρωματική το 2013 και ρο 2015. Με το χθεσινό έχει φτάσει 13 και σήμερα πάει για το 14ο. Θα είναι η τρίτη στην κατάταξη όλων των εποχών, πίσω από τη Ρομασίνα που έχει 22 και την Ιστσένκο με 20.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF