Ανταπόκριση από Λονδίνο Νο2

Καλησπέρα από το βροχερό Λονδίνο που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του πλανήτη σε έναν στίβο που είναι περισσότερο… υγρός.

Λονδίνο Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou

– Από νωρίς το πρωί έχει ξεκινήσει η βροχή στο Λονδίνο και όπως μας ενημερωθήκαμε, ο καιρός θα συνεχίσει έτσι μέχρι και την Παρασκευή που αρχίζουν οι αγώνες. Όχι ότι θα κάνει καύσωνα ξαφνικά. Απλά θα σταματήσει η βροχή. Αυτό εννοούν οι Άγγλοι όταν λένε πως θα κάνει καλό καιρό.

– Με τέτοιο καιρό να υπολογίζετε τον Μίλαν Τραΐκοβιτς για τελικό στα 110μ. εμπόδια. Ο Κύπριος με καταρρακτώδη βροχή τόσο στο ευρωπαϊκό (Άμστερνταμ) όσο και στους Ολυμπιακούς (Ρίο), έκανε παγκύπρια ρεκόρ και μπήκε στους τελικούς. Με βροχή στο Λονδίνο πάει για το 3Χ3. Ο συγκεκριμένος καιρός ευνοεί και την Κατερίνα Στεφανίδη έναντι των Αμερικανίδων που πηδάνε μόνο με… καύσωνα στις ΗΠΑ.

– Xθες ξεκίνησε και η εκλογική διαδικασία για την επιτροπή των αθλητών, όπου μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Περικλής Ιακωβάκης. Από τους πρώτους που ψήφισαν πάντως ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ.

– Τη μεγαλύτερη απογοήτευση για την απουσία του Ντέιβιντ Ρουντίσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα την ένιωσε ο πρόεδρος της IAAF, Σεμπάστιαν Κόου ο οποίος δηλώνει Νο1 θαυμαστής του σπουδαίους Κενυάτη 800αρη. «Είναι μια προσωπική απογοήτευση. Ειναι ο σπουδαιοτερος δρομέας 800μ. όλων των εποχών και η αλήθεια είναι πως όταν τον βλέπω να αγωνίζεται ξεχνάω πως είναι πρόεδρος της IAAF. Δυστυχώς δε θα θαυμάσουμε ένα θεόσταλτο ταλέντο στο στίβο. Θα ήταν εκπληκτικό να αγωνιστεί στο Λονδίνο ξανά μετά τους Ολυμπιακούς, όμως οι τραυματισμοί δε δείνουν κανένα σεβασμό.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF