«Μου έδωσε δύναμη η οικογένεια μου»

Για ακόμα μία διοργάνωση, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν εγγύηση. Ολοκλήρωσε τον αγώνα των 20χλ. βάδην στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Λονδίνο και μάλιστα βελτιώνοντας και το φετινό της ρεκόρ.

Λονδίνο Θανάσης Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou
φωτογραφία Νίκος Ζιαγάκης [email protected]
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

H Nτρισμπιώτη ολοκλήρωσε το σημερινό αγώνα των 20χλμ. σε 1:32:03, επίδοση που όχι μόνο είναι η κορυφαία φετινή για την ίδια, αλλά είναι και η καλύτερη που έχει κάνει ποτέ σε οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση συμμετείχε (Ολυμπιακούς, παγκόσμια, ευρωπαϊκό). «Το ζητούμενο σε τέτοιες διοργανώσεις είναι να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω ρεκόρ για το 2017 αλλά και ρεκόρ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα» δήλωσε η Ντρισμπιώτη η οποία το 2013 στη Μόσχα με 1:33:42 ήταν 31η, ενώ στο Ρίο με 1:32:32 ήταν 15η. «Είχε πολυ ζέστη σήμερα και αυτό μας δυσκόλεψε αρκετά. Εγώ πήρα δύναμη από την οικογένεια μου που ήρθε εδώ για να με στηρίξει και τους άκουγα σε κάθε γύρο που φώναζαν για μένα» τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και συμπλήρωσε: «Μεταξύ 10ου και 12ου χιλιομέτρου… κοιμήθηκα. Αλλά μετά ξύπνησα και βρήκα το ρυθμό μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα, ενώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως το επίπεδο σε αυτούς του αγώνες ήταν ιδιαίτερα υψηλό».
Μετά τους αγώνες του Ρίο, η Ντρισμπιώτη είχε δηλώσει πως σκέφτεται να σταματήσει και να αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Τώρα; «Θα συνεχίσω και βλέπουμε που θα μας βγάλει. Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Για εμάς σημαίνει πολλά…».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF