Τον… κρύωσαν και τραυματίστηκε

Το φταίξιμο στους διοργανωτές ρίχνουν οι Τζαμαϊκανοί για τον τραυματισμό του Γιουσέιν Μπολτ στην τελευταία κούρσα της καριέρας του, την οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει.

Λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. ο Γιουσέιν Μπολτ έφυγε από το στάδιο, δίχως να σταματήσει στη μεικτή ζώνη προς άγνωστη κατεύθυνση. Πριν από λίγο, ο γιατρός της ομάδας της Τζαμάικα Κέβιν Τζόουνς έβγαλε ανακοίνωση στν οποία αναφέρει πως ο Μπολτ υπέστει τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο. «Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για αυτόν, Του ευχόμαστε περαστικά αναφέρει η ανακοίνωση εκτός από τη διάγνωση για τον τραυματισμό. Την ίδια στιγμή ο Γιόχαν Μπλέικ δήλωνε στη μεικτή ζώνη. «Ετοιμαστήκαμε και μας έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να τρέξουμε. Υπήρξε όμως 10λεπτη καθυστέρηση και επειδή δε φορούσαμε φόρμες κρυώσαμε» τόνισε ο Μπλέικ που ήταν αυτός που πήγε πρώτος στον Μπολτ.
Ο Τζάστιν Γκάτλιν αναφέρέθηκε στο αντίο του Μπολτ που δεν ήταν το αναμένομενο επιβεβαιώνοντας πως υπήρχε κρύο στην αναμονή, αλλά ήταν το ίδιο για όλους, όπως τόνισε. «Λυπάμαι που τραυματίστηκε, αλλά παραμένει ο κορυφαίος στον κόσμο» δήλωσε ο Γκάτλιν που είχε φροντίσει να έχει εγκάρδια συνομιλία στο προθερμαντήριο με τον Μπολτ, ενώ δεν έκρυψε ότι ήταν συγκινημένος για τη σημερινή βραδιά.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF