Υποψήφιος αντιπρόεδος ο Βασιλειάδης

Δεν είναι λίγες οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες στις οποίες υπάρχουν Έλληνες παράγοντες στα διοικητικά συμβούλια τους. Μία από αυτές είναι και η γυμναστική ομοσπονδία, με τον Σάκη Βασιλειάδη να διεκδικεί την επανεκλογή του, αυτή τη φορά ως αντιπρόεδρος.

Στις 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Σπλιτ της Κροατίας η 27η σύνοδος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας όπου εκεί θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο και μαζί όλες οι επιτροπές. Η καταληκτική ημερομηνία της υποβολής υποψηφιοτήτων ήταν η 1η Σεπτεμβρίου και αφού έγινε ο έλεγχος των υποψήφιων ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα τους.
O 69χρονος νυν πρόεδρος, Ζορζ Γκελζέκ θα αποχωρήσει και την προεδρία θα διεκδικήσουν ο Αζέρος Φαρίντ Γκαγίμποφ (φαβορί) με τον Σλοβένο Έντβαρντ Κόλαρ. Ο Σάκης Βασιλειάδης είναι μέλος στην απερχόμενη διοίκηση και στις εκλογές θα κατέβει υποψήφιος και για πρόεδρος (μαζί και για μέλος). Mεταξύ των αντιπάλων του Βασιλειάδη για τη θέση αντιπροέδρου, είναι και ο θρυλικός Βούλγαρος Γιορντάν Γιόβτσεφ.
Την επανεκλογή του στην τεχνική επιτροπή θα διεκδικήσει ο Νίκος Προβιάς, ενώ στην τεχνική επιτροπή της ρυθμικής γυμναστικής όπου έχει μεγάλη σημασία το… παρασκήνιο υποψήφιες θα είναι τρεις Ελληνίδες. Η Μαρία Πάχτα για την Ελλάδα, η Αλεξάνδρα Μαυράκη για τη Φινλανδία και η Κύρπια Ευαγγελία Τρικομύτη, όλες τους υποψήφιες για πρώτη φορά.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF