Αλλαγές στις προ-Εθνικές ομάδες ανδρών – γυναικών

Είκοσι άνδρες και 19 γυναίκες περιλαμβάνονται στην προ-Εθνική ομάδα της κολύμβησης που ανακοινώθηκε από την ΚΟΕ πριν από λίγο για τη σεζόν 2017-18. Μια λίστα που περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την περσινή αρχική που είχε ανακοινωθεί.

Από τη λίστα συγκριτικά με πέρσι απουσιάζει το όνομα του Παναγιώτη Σαμιλίδη ο οποίος για τους δικούς του λόγους επέλεξε να σταματήσει πρόωρα τον πρωταθλητισμό. Εκτός από τον Σαμιλίδη στην περσινή λίστα που συνολικά ήταν 31 άνδρες υπήρχαν και οι παλιοσειρές Άρης Γρηγοριάδης, Γιάννης Δρυμωνάκος και Ρωμανός Αλυφαντής οι οποίοι φέτος έμειναν εκτός, όπως και οι Φωκαΐδης, Δρυγούτης, Χιώτης, Σκουτέλας, Γιοβάνοβιτς, Θέρμος και Μαρκόζης. Στη λίστα της προ-Εθνικής δεν υπάρχει και ο Θόδωρος Μπενεχούτσος ο οποίος μάλλον δε θα ξαναγωνιστεί με την Εθνική ομάδα. Νέα πρόσωπα συγκριτικά με πέρσι είναι ο Μιχάλης Γαβανάς και ο Γιάννης Στάμος
Όσον αφορά στις γυναίκες, οι 16 που ήταν πέρσι έγιναν 19. Δεν υπάρχει στη φετινή λίστα η Ηλιάννα Οικονόμου ενώ μπήκαν στην προ -Εθνική οι Γεωγία Παυλοπούλου, Στέλλα Απλάντη, Άννα Μαρία Νάσιου και Ελένη Κοντογεώργου.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF