Προπονήσεις Εθνικών ομάδων, μιας ημέρας…

Στην ΟΧΕ συνεχίζουν το… θεσμό της μιας προπόνησης στις Εθνικές ομάδες, περιστασιακά. Με τον τρόπο αυτό έχουν αντικείμενο και οι αποσπασμένοι ομοσπονδιακοί, έστω για μία ή δυο μέρες.

Αυτή η πολύ πετυχημένη πρακτική (σαφώς και είναι ειρωνικό το σχόλιο) έχει οδηγήσει το άθλημα του χάντμπολ στην Ελλάδα, να διαθέτει το χειρότερο επίπεδο Εθνικών ομάδων από όλα τα ομαδικά αθλήματα. Αυτό μάλλον δεν πτοεί την ΟΧΕ που ανακοίνωσε προπονήσεις μιας, το πολύ δυο ημερών.
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, (13:00-15:00) και τη Δευτέρα 16/10 (15:00-17:00) το νότιο κλιμάκιο της ΕΘνικής ομάδας παίδων θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του αποσπασμένου ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Γεωργιάδη. Η ΟΧΕ δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των αθλητών, αλλά αυτά των ομάδων(!) που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις.
Τη Δευτέρα (16/10) προπόνηση θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη. Απο τις 14:30 μέχρι τις 17:00 κλήθηκαν από τον αποσπασμένο ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Αρβανίτη να προπονηθούν στη Μίκρα οι Τσιγαρίδας, Δεληχρήστος, Τζάτσκα (Ζαφειράκης Νάουσας), Τζίμπουλας, Ελευθεριάδης, Μπαλτατζής, Κουκουτσίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μήγγας, Γρηγοριάδης, Μπόσκος, Μαρκατάτος, Συγγιρίδης, Καρακεχαγιάς, Γιαγκούλας (Φοίβος Συκεών), Μπουλταδάκης, Τσαχουρίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Αγαθόνικος, Παπαβασίλης (ΧΑΝΘ), Τσάκαλος, Γεωργαλής (Πρωτέας Άρτας) που αποτελούν μέλη του κλιμακίου βόρειας Ελλάδας, για την Εθνική ομάδα των εφήβων.
Νωρίτερα (12:00 με 14:00) υπό τις οδηγίες του αποσπασμένου ομοσπονδιακού προπονητή Αλέξανδρου Ταρινίδη θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του βόρειου κλιμακίου της Εθνικής ομάδας νεανίδων που αποτελείται από τις Σελεμίδου, Καβαζοπούλου, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά (ΠΑΟΚ), Λούρη, Γιώβη (Άρης Θ.), Σεβδίλη, Αργυροπούλου, Αμανατίδου, Καραβέλη, Γκαμπούρα (Πανόραμα), Στεφανίδου, Καλμουκίδου, Εμμανουηλίδου, Θεοδοσοπούλου, Σπυριδοπούλου (Φίλιππος Βέροιας), Πυριτίδου, Τροχίδου, Φράγκου, Μαυροπούλου, Ξυρίδη, Ντιμτσούδη (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών).

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF