Στο world indoor tour ο Φιλιππίδης

Γεμάτη θα είναι η χειμερινή σεζόν για τον Κώστα Φιλιππίδη που θα συμμετάσχει σε 14 αγώνες μεταξύ των οποίων και το world indoor tour της IAAF που φέτος θα έχει το επί κοντώ των ανδρών στο πρόγραμμα αντί των γυναικών.

O αθλητής του Δημήτρη Κυτέα που έδειξε πως έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό και έχει επιστρέψει σιδερένιος, θα ξεκινήσει τους αγώνες του για το 2018 από την Ορλεάνη της Γαλλίας στις 13 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Γερμανία και το Σιντελφίγκεν για να αγωνιστεί και εκεί στις 20 Ιανουαρίου και θα ακολουθήσουν οι αγώνες στο περίφημο ISTAF του Βερολίνου (26/1), Ρενς στην Γαλλία (27/1) και στο Κότμπους (31/1).
Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας του world indoor tour για τον Φιλιππίδη που έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί σε όλα! Καρλσρούη (3/2), Ντίσελντορφ (6/2), Μαδρίτη (8/2), Βοστόνη (10/2) ή στο μίτινγκ του Ρουέν και στο Τόρουν (15/2). Θα ακολουθήσει στις 24/2 το μίτινγκ του Ρενό Λαβιλενί στο Κλερμόν Φεράν και στις 25/2 η Γλασκόβη. Την 1η Μαρτίου ξεκινά το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου όπου ο Φιλιππίδης έχει ήδη το όριο συμμετοχής όμως μπορεί να πάει και με wild card αν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο world indoor tour.
Ενδιάμεσα, το μήνα Φεβρουάριο, ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα θα συμμετάσχει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF