12.000 ευρώ για μεταγραφές αθλητών στο στίβο

Η μεταγραφική περίοδος στον ελληνικό στίβο έχει ξεκινήσει και ήδη έχει γίνει αρκετές επαφές. Κάποιες έχουν ολοκληρωθεί, κάποιες όχι ενώ υπάρχει και… νεόκοπο σωματείο που προσφέρει 4.000 ευρώ για κάθε αθλητή ή αθλήτρια.

Από ότι φαίνεται η κρίση δεν ισχύει για όλους ή τουλάχιστον υπάρχουν κάποιοι που τη διαχειρίζονται διαφορετικά. Ότι από τα δύο και αν ισχύει, έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ένα σωματείο της Θεσσαλονικης που πέρσι υπήρχε και δεν υπήρχε στο αγωνιστικό κομμάτι του ελληνικού στίβου, φέτος προσφέρει 12.000 ευρώ σε τρεις αθλητές της Εθνικής ομάδας στίβου.
Πιο συγκεκριμένα έγιναν κρούσεις σε Κώστα Μπανιώτη, Κυριάκο Ζώτο και Γρηγορία Κεραμιδά προκειμένου να αλλάξουν σύλλογο. Το ποσό που προτάθηκε στον καθένα είναι 4.000 ευρώ. Από τους τρεις ο Κώστας Μπανιώτης ήταν αρνητικός εξ’ αρχής αφού έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, Ολυμπιάδα Κομοτηνής. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου, για συναισθηματικούς λόγους δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα της πατρίδας του, όσο και αν είναι το οικονομικό δέλεαρ.
Από την άλλη, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι προθέσεις των άλλων δύο πρωταθλητών. Ίδωμεν…

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF