«Ανυπομονώ για τα ευρωπαϊκά βραβεία των κορυφαίων»

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η σύνοδος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου στο Βίλνιους της Λιθουανίας με τον Σέμπάστιαν Κόου παρόντα, να απευθύνει λόγο δίχως να κρύψει πως ανυπομονεί να μάθει τους νικητές των φετινών ευρωπαϊκών βραβείων.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομσοπονδίας στίβου, στο χαιρετισμό που απεύθυνε αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα πετυχημένο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που έγινε στο Λονδίνο τον περασμένο Αύγουστο τονίζοντας πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία. Από την πλευρά του ο Σβέιν Άρνε Χάνσεν (πρόεδρος της ΕΑΑ) επισήμανε το γεγονός πως ο ευρωπαϊκό στίβος είναι η Νο1 δύναμη στον κόσμο όσον αφορά στις ηπείρους, έχοντας κερδίσει τον περασμένο Αύγουστο στο παγκόσμιο 53 μετάλλια από τα οποία τα 18 ήταν χρυσά. Ο Νορβηγός δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονο του προς τα ΜΜΕ, πως υποβαθμίζουν το στίβο αλλά τόνισε πως στο υπόλοιπο της θητείας που του απομένει θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να γίνει ακόμα πιο ελκυστικός ο βασιλιάς των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Σεμπάστιαν Κόου πάντως, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να μάθει που θα είναι για το 2017 οι κορυφαίοι της Ευρώπης. Θυμίζουμε ότι μεταξύ των υποψηφίων είναι και δύο Έλληνες. Ο Μίλτος Τεντόγλου ως ανερχόμενος σταρ στους άνδρες και φυσικά η Κατερίνα Στεφανίδη που έχει προμοταριστεί ιδιαίτερα από την ΙΑΑF (έχει βάλει το χέρι του… Έλληνας μέλος της IAAF).

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF