Επαφή με ΕΡΤ, κλειστή λίγκα και αναδιάρθρωση στην Α1 γυναικών

Στην σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων της Α1 gυναικών με την ΕΟΠΕ, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος (21/10) το βάρος δόθηκε στην προβολή της διοργάνωσης, που ξεκινά με το σημαντικό χάντικαπ καθώς θα έχει 11 ομάδες κι η 12η που απουσιάζει είναι ο Παναθηναϊκός.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με την ΕΡΤ, χωρίς όμως να αφήσει ιδιαίτερες ελπίδες για τηλεοπτική κάλυψη όλου του πρωταθλήματος (θεωρητικά ίσως μεταδοθούν κάποια επιλεγμένα ματς, αλλά κυρίως θα κλειστεί η συμφωνία για τα Final 4 των Κυπέλλων και των αγώνων των Εθνικών ομάδων), ωστόσο έγινε αρκετή συζήτηση για τη μετάδοση των αγώνων μέσω live streaming.
Η πιο σημαντική είδηση, κι εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης που αν το κερδίσει θα βγει πολλαπλά κερδισμένη, είναι η επιβεβαίωση της σκέψης για να αναδιάρθρωση των κατηγοριών με αναφορά για πιθανή κλειστή λίγκα στην Α1 γυναικών.
Η αρχική σκέψη μιλά για μείωση των ομάδων στις τρεις εθνικές κατηγορίες (Α1 γυναικών, Pre League, Α2 Γυναικών) με την προοπτική η Α1 Γυναικών να έχει έως και 8 ομάδες που θα είναι δυνατές και θα καταστήσουν το πρωτάθλημα σε ελκυστικό προϊόν για τηλεόραση και χορηγούς.
Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί και η νέα ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF