Μέχρι τους Ολυμπιακούς του 2028 ο Πίτι!

Ο Άνταμ Πίτι είναι αυτή τη στιγμή ο κολυμβητής που έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια, σημειώνοντας τις πιο… εξωπραγματικές επιδόσεις εντός πισίνας. Ο Βρετανός είναι αποφασίσμένος να συνεχίσει να εντυπωσιάζει μέχρι το 2028 όταν και θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο 22χρονος κορυφαίος πρόσθιος όλων των εποχών σε 50μ. και 100μ. έλαβε χθες από τη βασίλισα της Αγγλίας το μετάλλιο τιμής της βρετανικής αυτοκρατορίας, κάνοντας πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο. Η βασίλισα αποφάσισε να τον τιμήσει για τα σπουδαία κατορθώματα του πέρσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όπου σημείωσε το εξωγήινο 57.13 στα 100μ. πρόσθιο αλλά για και το απίθανο 56.59 που έκανε στη σκυτάλη 4Χ100μ. μεικτής που άφησε με ανοιχτό το στόμα ακόμα και τον Μάικλ Φελπς.
Πριν από μερικές εβδομάδες μας υπενθύμισε όλους ότι είναι ο πιο εξωπραγματικός κολυμβητής κάνοντας 25.95(!) στα 50μ.πρόσθιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. «Δεν έχω συνηθίσει να στέκομαι μπροστά σε κόσμο φορώντας κοστούμοι. Συνήθως φοράω το μαγιό μου και γι’ αυτό ένιωθα κάπως άβολα και ίδρωσαν οι παλάμες μου. Ήταν όμως μια απίθανη εμπειρία» δήλωσε ο Βρετανός μετά την τελετή της απονομής του μεταλλίου από τη βασίλισα και συμπλήρωσε: «Ήθελα πολύ καιρό να πάρω ένα τέτοιο μετάλλιο τιμής. Το κρατάω ως έξτρα κίνητρο για να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2020), του Παρισιού (2024) και του Λος Άντζελες (2028)».

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF