Πλησιάζει τα 100.000 εισιτήρια το Βερολίνο 2018

Η πρώτη μέρα της συνόδου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑΑ) στο Βίλνιους ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2018 στο Βερολίνο

Ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Φρανκ Κοβάλσκι ενημέρωσε τους Ευρωπαίους εταίρους πως υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση, που εξαργυρώνει όπως φαίνεται το μομέντουμ που δημιούργησε το παγκόσμιο πρώτάθλημα του Βερολίνου. Σύμφωνα με τον Κοβάλσκι, μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 90.527 εισιτήρια και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεπεραστεί το φράγμα των 100.000 για να πλησιάσουν όλο και πιο κοντά στο στόχο των 275.000 εισιτηρίων.
Επίσης ο Κοβάλσκι αναφέρθηκε και στο πλάνο που υπάρχει με την εμπλοκή των ελίτ αθλητών και των λογαριασμών τους στα social media οι οποίοι θα ενισχύσουν την καμπάνια της διοργάνωσης για να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους θεατές αλλά και τηλεθεατές. Για τους Γερμανούς αποτελεί μεγάλο στοίχημα η διοργάνωση κάτι που ισχύει και για το Νορβηγό πρόεδρο της ΕΑΑ, Σβέιν Άρνε Χάνσεν ο οποίος έχει δηλώσει ότι δε θα ξανακατέβει υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, όμως δεν αποκλείεται να πάρει πίσω τη δήλωση του αυτή.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF