Στεφανίδη ή Τιάμ με παρουσιάστρια την Παλσάιτε

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για τη γιορτή του ευρωπαϊκού στίβου. Τα βραβείο Golden Tracks που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο στο Βίλνιους θα έχουν έντονο ελληνικό χρώμα με την Κατερίνα Στεφανίδη να είναι το φαβορί για τον τίτλο της κορυφαίας.

Τη γιορτή θα παρουσιάσια η κορυφαία αθλήτρια στίβου της Λιθουανίας, άλτρια ύψους Αϊρίνε Παλσάιτε μαζί με τον επαγγελματία παρουσιαστή αθλητικών γεγονότων, Άντι Κέι. Η Στεφανίδη η οποία βρίσκεται καθ’ οδόν για το Βίλνιους ήταν η πιο δημοφιλής στη διαδικασία της ψηφοφορίας μέσω των social media όμως αυτό έδινε μόνο το 25% των συνολικών ψήφων. Όσον αφορά στη δημοφιλία Στεφανίδη, Τιάμ και Βλόναρτσιουκ ήταν αυτές που ξεχώρισαν και από ότι φαίνεται επιβραβεύτηκαν και από την προτίμηση της τεχνικής επιτροπής και των εθνικών ομοσπονδιών. Στις επιλογές του κοινού δεν ήταν η Μαρία Λασίτσκενε την οποία όμως έβαλε η επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Το ρεπορτάζ από το Βίλνιους, θέλει να γίνεται Ελληνό-Βελγική μονομαχία.
Θυμίζουμε ότι στην τελική τριάδα των ανερχόμενων σταρ της Ευρώπης όσον αφορά στους άνδρες, είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, ενώ ο Γιώργο Πομάσκι θα τιμηθεί για το προπονητικό του έργο.

Tags

WH7-banner
azsports_logo-1
ZoiPlagiosSF